Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Water marbling-avagy elképesztő körmök könnyedén!

2011.07.21

Nemrég rátaláltam az interneten egy fantasztikus körömfestési módszerre,amely amellett,hogy nem igényel szakmai tudást az elkészítése,hihetelenül egyedi is.nail-art-water-marbling-300x229.jpg

Hozzávalók:2 vagy több különböző színű körömlakk,alaplakk,Néhány darab fogpiszkáló,cellux vagy libazsír,egy kerek,kicsi (kb. 2 dl-es) tál,meleg víz,vattapamacs, fültisztízó pálcika

1.A meleg vizet ötsd a tálba

2.A körmeidet fesd le egy alapszínű lakkal,lehetőleg világos színűvel,vagy átlátszóval.

3.A celluxal az utolsó ujppercedet teljesen fedd le,de vigyázz,a körmödet hagyd ki,VAGY zsírral,lehetőlg libazsírral vastagon kend körbe az ujjpercedet a körmdet leszámítva.

4.A meleg víz közepére cseppents a körömlakkokból felváltva.

5.A fogpiszkálóval húzz a víz felszínén lévő körömlakkba mintákat,de minden egyes hzás után töröld meg a vattába a fogpiszkálót.

6.Az ujjadat 45 fokos szögben mártsd bele a vízbe,úgy,hogy a teljes körmöd felületét elfedje,de vigyázz,ne rángasd az ujjad,mert a végredmény nem lesz tökéletes.

7.Az ujjad maradjon a vízben.Egy fogpiszkálót dugj bele a vízbe,és mozgasd benne a körmöd örül,addig,amíg a víz felszínéről le nem szedi az öszes körömlakkot.

8.Amikor ez megvan,húzd ki az ujjad a vízből és szedd le a celluxot,ha ezzel dolgoztál.

9.Az esetleges hiákat korigálhatod fültisztító pálcával és körömlakklemosóval.

10.Ha más színeket szeretnél használni,akkor tisztítsd meg a vizet egy fogpiszkáló segítségével,és használj egy másik fogpiszkálót.Csatolok egy videót is,ha esetleg valamit nem értettél: