Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szilveszter egyedül...

2010.12.30

1.Szépségest

Végy elő néhány magazint,lopd ki belőle a házi pakolásokat.Még aznap délelőtt nyitva vannak a boltok,szaladj el megvenni a hiányzó hozzávalókat,és csinálj magadnak estére egy szépségpartyt.Nem baj,hogy egyedül vagy,legalább most van rá ok,miért maradj fönn későig.BUÉK,és közben a pakolást is szépen beszívja a a bőröd.Kép

2.Mozi est

Töltsd le az internetről végre azokat a filmeket,amiket eddig csak tervezgettél.Tedd be a DVD lejátszóba,vagy a laptopba,és indulhat az este!

3.Webcam

Ha a barátnőd pl. megbetegedett,és nem tudtál hozzá elmenni,vagy ő nem tudott eljönni hozzád akkor be a webcamet,és indulhat a buli.Az internetről le tudsz letölteni néhány vicces webcam játékot,Rendezhettek akár bajnokságot is.

4.Magazin buli

Vedd elő a régi újságaidat,és lapozd fel őket.Keresd meg,milyen frizurát akarsz másnap csináltatni (ez aztán az újévi újítás),vagy írj egy 10-es,vagy akár 20-as listát az újság tippjei alapján,újévi fogadalmakként.Valamint,hiába küldöd be a gondjaidat,bánataidat e-mailben,vagy levélben,soha senki nem válaszol rá?Akkor lapozd fel a magazinokat,talán megtalálod a megoldást,hiszen van akinek ugyan az a probléámája,mint neked.Hidd el,ez így van!

5.BUMMBUÉK

Bár Magyarországon büntetendő a petárda,dinamit,és egyéb robbanószer használata,mégis készíthetsz ,,legális" bummot.Végy egy edényt,amit már nem akarsz felhasználni többet,töltsd meg ecettel,majd lépj  egy kicsit hátrébb,tégy egy merőkanálba szódabikarbónát,és távolról  szórd bele.Ha színes robbanást szeretnél,a szódabikarbónába ételszínezéket is keverhetsz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kassa

(lili, 2011.03.28 15:08)

en megorulok erted kiakarom szopni a bogyidet jo talalkozzunk a kassai hotelben ott majd szulok neked gyereket

Re: kassa

(vivi, 2013.10.22 21:32)

te hülye vagy..

Citrom-bonbon club

(Rália, 2012.12.03 19:32)

Sziasztok lányok!Kapcsolódjatok a Citrom-bonbon clubhoz! További információ: bal oldalt(zölddel) Zene, majd a hozzászólások alatt. Jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!

senki hely fasz

(senki, 2011.03.28 15:05)

ez az oldal a leg faszább :** :P :)))) szopd a faszt pina
!mindenkihez elmegyek es megeroszakolom