Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A népszerűség apró titkai

2010.07.17

1.Légy hálás

Légy hálás azért,hogy vannak szerető szüleid,iskolába járhatsz,van néhány ember,akikre mindig számíthatsz,és egészséges vagy.Aki értékeli az élet apróságait és adományait,az összhangban él magával,amitől vonzóbb lesz a többiek számára.

 

2.Légy érdekes

Az embereket mindig jobban érdeklik azok,akik egy picit távolságtartóak,kissé rejtélyesek.Nem kell rögtön kifecsegni a legféltettebb titkaidat,nem muszáj minden beszélgetésbe beleszólnod.Maradj relytéjes!

 

3.Pörögj!

Ha érdeklődést mutatsz mások iránt,akkor ők is rögtön érdeklődve tekintenek feléd.De figyelj az egyensúlyra,mert a túlzott nyomulás egyenlő a rámenősséggel,amit sokan nem kedvelnek.

 

4.Fel a fejjel!

Ne hagyd,hogy az apróbb kudarcok letörjenek.Mindenkinek vannak rossz napjai,amikor úgy érzi,minden összeesküdött ellene.Te vond le a tanulságot,fordítsd az előnyödre,és lépj tovább!

 

5. Önbizalom!

Önbizalom-romboló,ha azon töprengsz,hogy a többiek mit gondolnak rólad.Ezt ugyanis te irányítod:ha vöröslő fejjel elrohansz egy cikis helyzetből,jó esélyel gondolják majd rólad,hogy nyuszi vagy.

 Forrás:Girl! magazin

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

legmenöbb lany

(mészáros niki, 2016.04.12 19:54)

sziasztok! az osztalyomba en vagyok a legmeobb lany es minden szunetben odajonnek hozzam a csajok,barhova megyek akar wcre vagy barhova ok mindig ott vannak legalabb ketten,egyikuk a bal masikuk a jobb oldalamon es en kozepen..nekem vannak e legmenobb cuccaim es en vagyok a legokosabb az osztalyba.....viszont van egy fiu aki tetszik es en is neki csak nem tom mit csinaljak....:( 12/L

Citrom-bonbon club

(Rália, 2012.12.03 19:36)

Sziasztok lányok!Jelentkezzetek a Citrom-bonbon clubhoz!További információ:bal oldalt(zölddel) Zene, majd a hozzászólások alatt. Jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!