Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tökéletes profilkép

2011.02.18

Először is mit értünk profilkép alatt?Az a kép,ami egy haverod gépén megjelenik ,amikor rád keres az ismerősei között(és ha erre kattint megjelenik a teljes profilod:videóid,képeid,bejegyzéseid,és ezek élén a profilfotód)

A jó profilkép alapszabályai:

 

Ez rossz:A fotón a telefon/fényképezőgép is rajta van

Miért rossz:Mert közönséges,és az emberek nem azt akarják látni mivel eltereli a figyelmet rólad.

Ez jó:Ha mégis telefonnal akarsz fotózni,akkor ahelyett,hogy a tükörbe a telefon lencséje látszódjon,fordítsd meg,és amikor bele akarnál nézni a tükörbe,és pont a fejedet nem látod,mert eltakarja telefon/fényképező,akkor van jó helyen.Ha egy kicsit messzebbről fotózol,a tükörben még azt is látod,hogy a telefonban hol van a fejed.

Ez rossz:A haverokról van fenn fotó,amin te nem is vagy rajta

Miért rossz:Mert egy éppen megjelölni akaró ismerő azért nem akar bejelölni,mert a haverok fotója miatt nem biztos,hogy te vagy az,hiszen a haverokat nem ismeri...Másrészt pedig lehet,hogy szereted a haverokat,mégis ők maguk is jobban szeretnének rólad látni egy fotót.

Ez jó:Ha mégis ugyanazt a fotót akarod feltenni,akkor odaretusálhatod magad,vagy megkéred őket egy közös fotóra.De ha lehet,akkor rólad legyen a profilképed.

Ez rossz:Fekete fehér kép,amin úgy nézel,mint egy horrorfilm főszereplője,valamint a negatív formátumú fotók is csúnyák

Ez jó:Légy természetes,és mosolyogj,csak akkor tedd fekete-fehérbe,ha éppen valami gyönyörű táj előtt ,,állsz modellt",vagy ha éppen valami fantasztikus helyen fotózkodsz(Pl.Pisa-i Ferde-torony)-hogy emlékszerűen hasson a szemlélődőre.Szintén ugyanezt lehet megtenni az antik formátummal.

Ez rossz:Soha ne legyen a profilfotód megdöntve(ezáltal te átlóban látszódsz rajta),mivel az ilyen fotók is közönségesek,naponta több száz ilyen unalmas fotó kézül,az átlós elhelyezkedésed miatt az emberek nem az arcodra összpontosítanak,hanem a testedre,ez esetben a derekadra,ezért ha van rajtad súlyfelesleg,nem mutat jól,meg amúgy is,ne fotózkodj döntött fényképezőgéppel,tartsd egyenesen!

Ez jó:Tartsd egyenesen a fényképezőt,és ne túl közelről,és ne is túl távolról fotózkodj,mert az előbbi esetnél csak az arcod látszódik,ami pattisoknál nem ajánlott,utóbbinál pedig te csak egy kis alak vagy a rengetegben,és ez kihangsúlyozza,ha egy kicsit duci,vagy egy kicsit csont vagy.A profilképen általában fejtől nyakig,fejtől vállig,fejtől derékig,fejtől térdig,és fejtől talpig mutatsz jól ,vagy esetleg úgy,hogy körülötted mégis szép a táj ,és messzebbről fotózzák,DE minimum a kép fele a tiéd  legyen,és ne a táj-é.

Ez rossz:Csücsörítés-pfuj,szintén ellenszenvet kelt az emberekben,és bár jó pofának tűnik,mégis túl filmcicás.

Ez jó:Soha ne csücsöríts egy fotón,nagyon hülyén mutat,tarts normálisan a szádat,+humor:ha annyiszor pofon vágnának,ahányszor egy fotón csücsörítettél,akkor többet már nem tudnál csücsöríteni

Igyekezz ne a lánymosdóban készíteni a fotókat,hanem kiránduláson,otthon,kertben,hobbi közben.

A többi fotón a profilképeknél nem megengedett hibákat nyugodtan elkövetheted,kivéve a telefon láthatóságát,a halottas nézést és az eldöntést.A sima fotókat készítheted a barátnőiddel,fiúddal,kirándulás közben,bulin,vicces helyzetben...stb.DE ha a fiúddal fotózkodsz azért ne a csókolózós képeket tegyétek,fel,mert ellenszenvet és undort kelt az emberekben.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lauranelli@freemail.hu

(Laura, 2011.04.19 15:30)

Ez tényleg így van. Megfogadom az oldaltanácsát, mert hasznos.
Köszönöm!

Re: lauranelli@freemail.hu

(Barbee, 2013.10.18 18:19)

Szerintem is hasznos!

zsebibaba126@gmail.com

(zombori kitti, 2015.07.09 18:40)

violettás profilt szeretnék hogy kell csinálni a profilt

Re: zsebibaba126@gmail.com

(Vivi, 2016.06.11 11:07)

Ez attol függ hogy érted:) hogyan akarsz ilyet csinálni?! Van hangoutsod? Ott talán tudok segíteni.

Milyen igaz:)❤☺

(Vivi, 2016.06.11 11:04)

Ez, nagyon hasznos szerintem.... Bár az a félre döntős kép, az szerintem jó...persze nem mibden képnél áll jól ami télleg igaz. Ha csak poztolunk egy képet például ak szerintem néha megengedett.. Mert már egy ídő után az egyenes kép az unalmas lesz..de ez izlések égy pofonok.. A csücsőrités az néha az jó szt szeretem néha.. De is csak az izléstől függ. A csokólozos kép az meg tiztára igaz... Úgy ahigy le van írva!

nyitraiadrienn 3@gmail.com

(nyitraia adrienn, 2014.05.22 08:56)

nincs

Citrom-bonbon club

(Rália, 2012.12.03 19:25)

Sziasztok lányok! Kapcsolódjatok a Citrom-bonbon clubhoz! További információ: bal oldalt(zölddel) Zene, majd a hozzászólások alatt. Jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!

+_+

(andrea, 2011.07.10 16:14)

szerintem igazatok van es ez igy jo!!!!

-.-"

(Haaal, 2011.05.06 20:53)

ugyan ez van az én oldalamon, és csak hogy tudd(én írtam -.-") lopós majom:@:@