Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5 dolog amit meg kell tenned mielőtt 15 leszel!

2010.07.21

1.Kell egy igaz barát!

Nem gond,ha a legjobb barátnődet 15 éves korodra találod meg,csak mikorra 15 leszel,kell melléd egy jó barátnő,aki tanácsot ad a nehéz időszakaidban,mert lehetséges,hogy egyedül tiniként nem fogod bírni a megpróbáltatásokat:ezért kell akire támaszkodhatsz

2.Tedd el a gyerekkori játékaidat!

Lehet,hogy már csak porfogó.Már úgyis nagy vagy,biztosan nem fogsz velük játszani,különben ha átmész a barátnőidhez,lehet a szobájukban nincs már játék,de ha mégis van,biztosan lusta elpakolni.Különben ha ,,véletlenül" olyan veled egykorú megy hozzád,aki utál,ezt biztosan meg fogja említeni...

3.Rendezz házibulit

Lehet pizsiparti,vagy valami karaoke est a csajokkal,csak érezd azt,hogy te vagy a házigazda,rád hárul a felelősség,és ne feledd hogy amikor egyre nagyobb,és érettebb leszel minél több felelősség hárul rád,ettől fogva majd becsoportosulsz a felnőttek világába,mikor 18 leszel.

4.Flörtölj legalább egyszer!

A flörtölés kacérkodás egy fiúval.Mielőtt 15 leszel legalább egyszer meg kell tenned.Nem muszáj szerelemnek állnia a háttérben,de van egy titkos haszna,ha bejössz a fiúnak,szerelemre is végződhet.

5.Legyen határozott aláírásod

Mindegy hogy milyen,csak a sját egyéniségedet tükrözze.Olvashatatlan is lehet vagy cirádás dőlt akár 2 betűből álló is,de az az előnye,hogy lehet bankkártyád,ha van aláírásod.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.