Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyári munka

2010.07.22

1.Újságkihordás

Kora reggel felkelsz,elmész a kihordani való újságokért,és az utcákat járva bedobod a címzettnek szánt küldeményt.Röviden ennyi lenne.

Kell hozzá:Akaraterő,és jó memória,hogy melyik címre vidd az újságot.

2.Fagylaltkanalazás

Nyilván te is láttál már egy biciklit,amihez a kisgyerekek szaladgálnak,és fagyi tölcsérekkel jönnek vissza.Vagy te is ilyen biciklivel járod a várost,vagy a cukrászdában kanalazhatod,érdeklődhetsz közeli cukrászdákban,vagy interneten.

Kell hozzá:kitartás,és jó kondi,mert nem megy magától a fagylaltos kocsi

3. Bébiszitter

Ez max. csak néhány napos munka.A gyerekekre vigyázás nagy felelősséggel jár,és ha jó munkát végzel,akkor jobb fizetésre számíthatsz.Persze csak akkor vállald el,ha konyítasz valamit a főzéshez,és értesz a gyerekek nyelvén.

Kell hozzá:felelősségérzet,főzőtudás,jó modor,törődés

4.Segítség

A szüleidnek való segítségnyújtásról van szó.Ha mégsem találtál nyári munkát,akkor a szüleidnek is segíthetsz,pl.Ajánld fel,hogy kitakarítod és lemosod a kocsit,ha adnak érte 2000 forintot,vagy kitakarítod a házat

Mint egy igazi melós

Ha a nagyidék falun laknak,és van farmjuk,akár oda is mehetsz,és segíthetsz tehenet fejni,kivenni a tyúkok alól a tojást...stb.És ne rinyálj,ha ki kell trágyáznod valamit.Akarsz pénzt keresni?

Kell hozzá:hihetetlenül nagy akaraterő,kitartás

Kutyasétáltatás!

Ha a szomszédodnak van kutyája,és kevés az ideje,ajánld fel,hogy szeretnél egy kis pénzt keresni,és naponta megsétáltatnád a kutyáját,valamint meg is etetnéd,pl. 500 ft-ért

Kell hozzá:felelősségérzet

Ha jó a nyelvtudásod

Tegyél ki hirdetést,hogy szívesen adnál nyári nyelvórákat(angol/német)Azonban,ha jó tanár akarsz lenni,nyáron is néha magolnod kell,hogy felkészülten várd a diákot.

Kell hozzá:jó nyelvtudás,kitartás,akaraterő,önbizalom

 

Pincér

Először keresned kell egy éttermet,amely kisegítőket keres.,gyorsan le kell írnod a rendelést,ki kell vinned anélkül,hogy valakinek az ölébe borítanád.

Kell hozzá:jó memória,egyensúlyérzék,jó modor

 

Dióhéjban ennyi lenne.Ha nem találtál nyári melót,sebaj töltsd a nyarat úgy,ahogy te szeretnéd:strandolj,bulizz,éld az életet:)

 


 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.