Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan rendezz házibulit

2010.06.09

Ami  elengedhetetlen egy bulihoz:

Az elsőtleges dolog az,hogy döntsd el,kiket hívsz meg.Vagy meghívóban,vagy pedig mobilon értesíts a meghívottat,és személyesen.A bulitól függően készítsd elő a  házat/szobát,és mindenképpen legyen valami rágcsálni való.Ja és mindenképp hétvégén rendezd.

1.Dance party

Előkészítés:Ehhez a partyhoz mindenképpen kell egy nagy helység,mert itt táncolni kell.A nasit egy asztalra tedd,és a parkett széléhez helyezd el. (A képen)Fontos,hogy ne a szoba közepére rakd az asztalt,mert egy véltlen lökdösődés során valaki nekizuhan,és az felborul.Az asztalhoz ne tegyél széket,ne üljön le senki.Ha viszont valahová mégis akarsz,akkor a parkett sarkába. A zenét(hangszórókat,hangfalakat)ne tedd az asztal mellé,mert valami ráborulhat.Szervezhetsz vicces programokat,vagy csak a tánc.

Leírás:Ezt a bulit csak a tánc,csak a zene jellemzi.Néha egy kis evés ivás.

 Programok lehetnek:Karaoke verseny,táncverseny,vagy csak a buli.Kép

Mit vegyél fel?

Cipő:A kényelmes cipő a jó választás,hiszen fő a tánc és a mozgás.Lehetőleg no harisnya,hiszen bárki  megmondhatja:rossz érzés ha beleizzad  az ember.

Felső:A felsőd lehet bármilyen szinű,csak legyen rövidujjú.Hosszúujjút is húzhatsz,de ne olyan feszülős fajtát,mert az nem túl jó a tánchoz.

Alsó:Ide bármi jó.kivéve a feszes szűk naci.Húzhatsz csőnacit,rövid nacit,farmert szokyát,halásznacit,forrónaci,bármit.

Ékszerek:A kiegészítők közül,a legjobb választás a karkötő,és a nem lógós fülbevaló.A nyaklánc tánc közben orrba vágna,a lógós fülbevaló meg idétlenül festene tánc közben.

Smink:A sminked lehetőleg kevés legyen.Pl.:Egy kis szemhéjpdúder(ha szemüveges vagy,szemcerka),és egy csillógós ajakrúzs..Azért a szájfény nem túl jó választás,mert iváskor olyan lez a poharad,de ha mindenképpen rakni akarsz magadra,akkor vízállót.Ne túl sokat,de egy kis arrcpírt tgyél magadra.

Haj:Mindenképpen kontyozd fel,vagy coffozd be,vagy hajpántal vezesd hátra,csak ne lógjon a szemedbe,és ne legyen kiengedve.Tipp:kalapot,vagy sapit is húzhatsz.

2.Pizsibuli

Ismert nevén ottalvós buli.Ide csak csajok jöhetnek.

Előkészítés:Mindenképpen kell egy helység,de ez a meghívottak számától függ.Ha  kb.10 embert hívsz meglég a szobád,de a ennél többet,akor már egy sokkal nagyobb helység/szoba kell.A matracok,amiken abaránőid alszanak majd,elengedhetetlen kellékek,ezt bárki megmondhatja.A magazinok,sminkek szintén a buli részei,mivel ez nem olyan dance partis.

Leírás:Ez egy csajos buli,szóval no fiúk.Itt pizsiben kell lenni,mivel a buli este van.

Programok lehhetnek:magazin olvasgatás,egymás kisminkelése,duma a fikról,film,DVD nézés stb.

 Mit vegyél fel?

Természetesen a pizsidet

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ajata14@freemail.hu

(mAJÁTA, 2012.03.13 19:37)

Már ne is haragudj de elég köcsögség volt hogy "HE HE HE"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HA HA HA HA HA HA

Re: ajata14@freemail.hu

(kiruxdd, 2013.02.19 15:11)

Nem köcsögség, nekem sem engedik :D xDD

Citrom-bonbon club

(Rália, 2012.12.03 13:56)

Sziasztok lányok! Kapcsolódjatok a Citrom-bonbon clubhoz! További információ: bal oldalt(zölddel) Zene majd a hozzászólások alatt. Jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem engedik!!!

(Hupszi, 2011.04.23 20:13)

Anyámék nem engedik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIT TEGYEK??????

Re: Nem engedik!!!

(VIVI, 2011.08.25 14:00)

Semmit . Mert Nekem Megengedik ! HEHEHEHEHE :D