Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nyári unalom...avagy nyár a haverokkal,vagy anélkül

2010.08.01

1.Buszozz!

Röviden:Természetesen ez alap,ha igazi bulizós városinak érzed magad!

Haverokkal:Hát akkor neked eddig tartott ennek a cikknek az elolvasása,mert ha vannak haverok/barátok,akikkel közösen bebuszozhattok a közeli szórakozóhelyekre,akkor máris megvan a nyári programok listája.

Esetleges probléma:Túl messze van...Hát előfordul,hogy a haverokkal 100 km-re laktok a civilizációtól,és vagy a településen jártatok suliba,vagy koleszosok voltatok.Erre is van megoldás(2.)

Haverok nélkül:Hát igen,ez már bonyolultabb eset.A haverok a városba,te pedig a faluban.Ha nincsen annyira messze,akkor elbuszozhatsz hozzájuk...

Esetleges probléma:Ide is szintén a ,,Túl messze van..."-t írnám,hiszen lehet az a szitu,hogy a suliban koleszos voltál,most meg a faluban ragadtál...ha a megoldást keresed,olvass tovább

I'm:Én sajnos 15 km-re lakok a sulitól,jövőre meg 30,úgyhogy minden nap buszoztam,ezért nem jelent gondot,hogy valamelyik nap bebuszozgatok a barátnőimhez.

2.Felfedezőút

Röviden:Indulj el a haverokkal,vagy egyedül egy kicsit körbe nézni a településen.

Haverokkal:Ha szép helyen laktok,induljatok el közösen egyet túrázni,nézzétek meg a helyi nevezetességeket,és így egész jól el lehet ütni az időt.

Esetleges probléma:Eltévedtünk!Hogy ezt elkerüljétek,mindig legyen kéznél a település térképe.

Egyedül:Semmi estre nem javaslom,hogy elmenj a közeli erdőbe..stb.Hanem itt egy egyszerű program:pattanj bicajra,és bicajozd be a környéket.Egy napos program ugyan,de tetszeni fog.

3.Sportolj!

Röviden:Az iménti biciklizés is beletartozik,de bármilyen más megerőltető sport.

Haverokkal:Alakítsatok egy helyi kosár vagy foci csapatot,és járjatok le a helyi pályára.Együtt szuper nyári program,és a legtöbb osztálytársaddal ellentétben,te fitten és karcsún fogsz szeptemberen a sulipadba ülni.Együtt a sport sokkal szórakoztatóbb.

Esetleges probléma:Kevesen vagytok.Na igen,így mégis hogy lesztek csapat?Hát ezt nem muszáj csapatban űzni,akár te meg a barátnőd is lemehettek egy kicsit röplabdázni,kosarazgatni,vagy nézni a focimeccset,és keresgélni a helyes fiúkat.

Egyedül:Nem szükséges labdás sportot űzni:Beiratkozhatsz küzdősportra,vagy egyszerűen csak reggelente elmész kocogni.Szuper alakformáló.

 

Fotózz!

Röviden:szerezz be egy fényképezőt,és indulhat a buli!

Haverokkal:hát igen,ez is egy j program:biciklire pattantok,és irány a szép táj,este pedig felnyomhatjátok a netre,vagy pontozzátok egymásét.

Esetleges probléma:Hogyan működik?Hát ha a telefonoddal fotózol,ezzel nincsen probléma,de ha egy fényképezőgéppel,akkor azon sok-sok gomb van...mielőtt használnikezdenéd,olvasd el a használati utasítást.

Haverok nélkül:Hát így kicsit uncsi...de nm baj,pattanj biciklire,fotózgass,és rakd fel a eboldaladra.És ha már itt tartunk:

Blogolj!

Röviden:Ennek 5 fajtája van:Blog,Weblog,Weboldal,Foto blog,Vegyes blog

Az első,a blog leginkább rólad szól,vagyis egy internetes napló.Az ilyen bloggal nagy népszerűségre tehetsz szert a neten,de vigyázz,nem biztos,hogy te leszel II. Perez Hilton.

Példa:kita.blogzona.hu/

A második,a Weblog a Blog és  a Webodal átmenete,írhatsz cikkeket,adhatsz tanácsokat,de leírhatod a véleményedet,vagy a naplódat is.

Fotoblog:Ez szinte csak fotókból áll,ha művész alkat vagy,egy ilyen blogot muszáj vezetned.Fotózz,rajzolj írj,engedd szabadra a fantáziád,és ezt mind tedd el erre a fotoblogra.Leginkább képekből áll,kevés szöveggel,fotomániásoknak erősen ajánlott!

Weboldal:Ez egyfajta internetes újság,amit arra használhatsz,hogy mint egyfajta újságíró cikkeket írsz,tanácsokat adsz,elsőként értesülsz a legfrissebb pletyókról,vagy csak a kedvenc sztárodról,filmedről,helyedről,állatodról írsz egy bemutatkozó weboldalt.

Vegyesblog:Hát ö...röviden ezek mindegyike.

Haverokkal közösen is vezethetsz ilyen blogot,webolalt...stb.,de egyedül is jó móka!

I'm:Én imádok neketk cikkeket írni,és köszi a sok látogatót!Az enyém inkább Weblog,és nagyon bejön!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

blog

(Márta, 2013.06.28 13:06)

Nagyon tetszik a blogod!
Már sok hasznos tanácsod adtál nekem!
köszi:)

Citrom-bonbon club

(Rália, 2012.12.03 18:59)

Sziasztok lányok! Kapcsolódjatok a Citrom-bonbon clubhoz!!! További információ: bal oldalt (zölddel) Zene, majd a hozzászólások alatt. Jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.... maradjon ezz is titok :)

(...... ez legyen titok :), 2011.07.18 19:32)

kedves Réka....* nagyon teccik a blogod ésssss az a legjobb az egészben hogy nekem nem kell végig olvasnom és kérdéseket irogálnom hozzád hisz bármikor megkérdezhetem személyesen tőled!! hiszen ismersz engem!! ...... ♥ -sok szertetettel:...az eggyik barátnőd!!!
(nah jóóóó Flóra voltam)